JUICT gaat van start met ISO27001 certificeringtraject

23 mei 2024
5 minuten
Auteur: Mart Koppelman

In de snel veranderende digitale wereld is het waarborgen van de hoogste normen voor informatiebeveiliging een absolute noodzaak. Bij JUICT begrijpen we deze noodzaak en zetten we ons in om een professionele en veilige omgeving voor onze klanten te hebben en naar de toekomst toe te handhaven. Daarom zijn we verheugd om de start van ons ISO27001-certificeringstraject aan te kondigen. ISO27001 is een internationaal erkende norm voor managementsystemen voor informatiebeveiliging (ISMS). Het behalen van deze certificering toont onze toewijding aan robuuste beveiligingspraktijken en ons streven om gevoelige informatie te beschermen. Voor onze klanten betekent dit een extra laag zekerheid dat hun gegevens met de grootste zorg worden beheerd en beschermd door JUICT.

Wat betekent dit voor onze (toekomstige) klant?

Voor zowel onze huidige als toekomstige klanten betekent het streven naar ISO27001-certificering een bewijs van onze toewijding aan voortdurende verbetering. Als ICT-dienstverlener begrijpen we het cruciale belang van vertrouwen in onze dienstverlening. Door te voldoen aan de strenge eisen van ISO27001 versterken we onze belofte om de hoogste normen voor informatiebeveiliging na te leven.

Vooroplopen in Informatiebeveiliging

JUICT streeft ernaar om voorop te lopen in de markt, vooral ook voor klanten die onder de NIS2-regelgeving gaan vallen. We hebben de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en zien de essentie van informatiebeveiliging zeer nadrukkelijk. Door deze stap te zetten, willen we onze kwaliteit verder benadrukken en onze informatiebeveiliging verder en blijvend verbeteren.

JUICT groeit door en zet in op topkwaliteit met ISO27001

Met een veranderend klantenbestand en de voortdurende professionalisering van onze eigen organisatie, is het behalen van de ISO27001-certificering een mooie stap voor JUICT. Deze internationale standaard voor informatiebeveiliging toont aan dat we serieus werk maken van het beschermen van gevoelige informatie. Voor onze klanten betekent dit extra zekerheid dat zij bij JUICT in goede handen zijn.

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto