ICT-service

De partner voor IT in Oost Nederland

ICT-service

ICT gaat altijd gepaard met service (ICT support). Medewerkers of organisaties kunnen met (ICT support/ondersteuning) vragen zitten welke snel, laagdrempelig en zorgvuldig beantwoord dienen te worden. Daarnaast kan het ook gaan om proactief advies om de ICT-systemen up-to-date te houden. Het komt erop neer dat een ICT service partij het verlengde moet zijn van uw organisatie. Op deze wijze wordt er betrokkenheid gecreëerd en kan de IT-dienstverlener ondersteunen in de ICT-keuzes welke bijpassend zijn voor uw een organisatie.

JUICT is een IT-bedrijf dat haar ICT-diensten levert aan het MKB. Door de servicegerichte aanpak zijn wij instaat om organisaties volledig te ontzorgen. Wij zorgen daarbij voor een compleet en veilig functionerende ICT-omgeving met ICT services waar u een glimlach van krijgt.

Hiervoor moet je bij Juict zijn als ICT partner

 • Managed Services
 • Microsoft Office 365
 • Cloud Services
 • Netwerkinstallaties
 • Consultancy en projectmanagement
 • Hardware en software
 • Cybersecurity

Wat houdt ICT service in van JUICT?

Tegenwoordig is het van essentieel belang voor IT-dienstverleners om zich te onderscheiden op ICT service. De ondersteuning van gebruikers en een proactieve houding met betrekking tot advies richting een organisatie is waarin het hier omdraait. Juist dit zijn de zaken waar JUICT op in steekt als het gaat om ICT service. Ook wij krijgen een voldaan gevoel wanneer wij zien dat medewerkers binnen een organisatie met een glimlach gebruik maken van zijn/haar werkomgeving. Wij gaan dan ook nauwkeurig te werk om de bedrijfsprocessen van organisaties te optimaliseren en vragen van medewerkers te beantwoorden met een glimlach.

Om organisaties de juiste ICT services te verlenen handelen we ICT support vragen op afstand af via onze supportdesk. Indien benodigd of gewenst door de organisatie zal er een medewerker van JUICT op locatie komen om ICT service te verlenen. Overigens streven we ernaar om middels onze monitoring tooling problemen snel te identificeren om ze vervolgens ook snel op te kunnen lossen. Daarom zullen alle apparaten binnen uw omgeving worden voorzien van software die dit voor ons inzichtelijk maakt. Maar wat heeft de klant hieraan? Wij kunnen hierdoor onze ICT service snel en gericht verlenen zodat de verstoring van minimale duur is.

Wilt u geen omkijken meer naar uw ICT-zaken en worden voorzien van de juiste ICT service? Neem dan JUICT in handen als uw IT-partner. Wij zullen het verlengstuk zijn van uw organisatie en voorzien van de ICT service die u van een ICT-partij verwacht.

Met onze Gratis Check op Locatie ontvang je een rapport met advies over de huidige situatie.

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Waarom kiezen organisaties voor ICT service van JUICT?

Vanuit organisaties krijgen wij te horen dat JUICT zich onderscheid in het communicatieve, adviserende en oplossingsgerichte vermogen. Dit zijn dan ook precies de zaken waarin JUICT zich wil onderscheiden als het gaat om ICT support. Om onze ICT service te ondersteunen zorgen wij altijd voor een up-to-date diensten en productenportfolio om organisaties te voorzien van hedendaagse IT-oplossingen (Systeembeheer, Cloud, Security en VoIP). Door het diensten en productenportfolio met elkaar te combineren is JUICT is staat om voor organisaties flexibele en slimme IT-oplossingen in te richten die betrouwbaar en snel werken. JUICT weet als geen ander wat u als moderne organisatie nodig bent en zorg ervoor dat medewerkers onbezorgd gebruik kunnen maken van zijn of haar werkplek.

 • Supportdesk neemt altijd snel de telefoon op
 • Jong en gedreven team aan IT-specialisten
 • Een betrouwbare ICT partner als verlengstuk van uw organisatie
 • Altijd een service met een glimlach
 • 24/7 monitoring van uw ICT-omgeving

”Juict heeft ons uitstekend geholpen met de ict van ons bedrijf. Het proces verliep zeer gestroomlijnd, er was sprake van goede communicatie en snelle actie”

— Stefano Golia, Team Nijhuis | Bekijk de case

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto