ICT bedrijf Hengelo

De partner voor ICT in Hengelo

ICT bedrijf voor het MKB in Hengelo

Wanneer u als bedrijf in Hengelo opzoek bent naar een ICT bedrijf dan bent u bij JUICT aan het juiste adres. Met ons team aan specialisten gaan wij voor volledig ontzorgen van organisaties op het gebied van ICT. ICT is namelijk al ingewikkeld genoeg en wij adviseren u graag over mogelijke, stabiele en veilige oplossingen op het gebied van Systeembeheer, Cloud, Security en VoIP. Om de drempel voor u te verlagen komen wij graag een keer vrijblijvend op de koffie om de zaken omtrent ICT te bespreken. Indien gewenst kunnen wij een gratis Check op locatie uitvoeren om inzicht te geven in de gesteldheid van uw huidige ICT omgeving. Interesse? Wacht dan niet langer en plan een Gratis Check op locatie met één van ons specialisten: Gratis check op locatie – JUICT.

hiervoor moet je bij Juict zijn als ICT partner

 • Managed Services
 • Microsoft Office 365
 • Cloud Services
 • Netwerkinstallaties
 • Consultancy en projectmanagement
 • Hardware en software
 • Cybersecurity

De juicte ICT oplossingen voor bedrijven in Hengelo

JUICT biedt met een breed diensten portfolio ICT aan bedrijven in Hengelo. Hierin hechten wij waarde aan betrouwbare en veilige oplossingen die uw organisatie verder helpen. Hierdoor kunnen organisaties ervan uit gaan dat medewerkers vlekkeloos kunnen werken in de ICT-omgeving. Dit is toch wat elke organisatie graag zou willen? 

Om tot de juiste oplossingen te komen voor een stabiele ICT-infrastructuur zien wij in de praktijk dat organisaties vaak afhankelijk zijn van verschillende partijen. Hierin is het van belang dat er onderling goed wordt afgestemd wie/waar voor verantwoordelijk is. Kies hierin voor gemak, wij als uw ICT bedrijf in Hengelo kunnen deze zorgen uit handen nemen en de schakel zijn om alles goed op elkaar af te stemmen en voor zover het kan het naar ons toe te trekken. 

Op het gebied van ICT kunnen wij u in ieder geval verder helpen met Systeembeheer, Cloud oplossingen, security, Microsoft 365 en VoIP services. Met de juiste samenstelling van onze oplossingen zorgen wij ervoor dat uw systemen goed lopen en u zich geen zorgen (systemen worden continue gemonitord) hoeft te maken over de inrichting van uw ICT-omgeving.

Met onze Gratis Check op Locatie ontvang je een rapport met advies over de huidige situatie.

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Waarom kiezen voor jUICT als ICT bedrijf in Hengelo?

JUICT is het ICT bedrijf in de regio Hengelo die complete oplossingen kan bieden om u als organisatie te ontzorgen. Het is belangrijk dat de systemen op elkaar zijn afgestemd en goed lopen zodat u geen hinder ondervindt met primaire werkzaamheden. De aanpak van JUICT is hierin concreet en nuchter en zullen altijd zoeken naar passende oplossingen. Hierin zullen wij in duidelijke en heldere taal vertellen hoe onze oplossingen kunnen bijdragen zodat u klaar bent voor de toekomst.

Eventueel interesse in één van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Indien u benieuwd bent naar hoe andere klanten ons ervaren verwijzen wij u graag naar onze case pagina. 

 • Nuchter en concrete aanpak
 • Eén IT aanspreekpunt voor uw organisatie
 • Betrouwbare, veilige en innovatieve ICT oplossingen
 • Vaste ICT partner voor meer dan 230 organisaties
 • Service met een glimlach

ICT bedrijf in Hengelo nodig? Kies voor Juict!

Of het nu gaat om een systeembeheerder in Hengelo, een ICT-consultant in Hengelo of een van de andere diensten die we aanbieden. Neem contact met ons op en vertel ons meer over uw vraagstuk.

 Heeft u nog vragen over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Ook wanneer het om een noodgeval gaat en u acuut hulp heeft, wij staan graag voor u klaar.

 Bel ons via 053 7400 240, stuur een e-mail naar info@juict.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Ons team van specialisten staat voor u klaar om zo snel mogelijk uw vragen te beantwoorden. Wij zijn uw vertrouwde partner die weten hoe de digitale wereld van nu én morgen werkt.

”Juict heeft ons uitstekend geholpen met de ict van ons bedrijf. Het proces verliep zeer gestroomlijnd, er was sprake van goede communicatie en snelle actie”

— Stefano Golia, Team Nijhuis | Bekijk de case

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto