gratis check op locatie

Krijg inzicht in de staat van uw ICT-omgeving en eventuele ruimte voor verbetering:

  • Op werkdagen binnen 24 uur een afspraak ingepland
  • Een gratis objectieve beoordeling van uw ICT-omgeving
  • Binnen 7 werkdagen een beoordelingsrapport van uw ICT-omgeving in de mailbox
  • Mogelijkheid tot nabespreking van uw beoordelingsrapport

Met onze Gratis Check op Locatie ontvangt u een rapport met advies over de huidige ICT-situatie.

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak in te plannen.

wat kun je verwachten?

  1. Telefonisch contact voor het maken van een afspraak
  2. Kennismakingsgesprek en de Gratis Check bij u op locatie
  3. JUICT werkt beoordelingsrapport uit en overhandigd deze per mail
  4. Afspraak om het rapport gezamenlijk door te nemen om uw ICT-omgeving naar een hoger niveau te tillen

Wat levert de gratis check op locatie mij op?

De ICT-wereld staat geen enkel moment stil en blijft zich sterk ontwikkelen. Wij als JUICT begrijpen als geen ander dat dit voor ondernemers lastig is om te volgen. Hierop dienen wij te anticiperen en ondernemers proactief te informeren over de gesteldheid van zijn/haar ICT-omgeving. Omdat wij als JUICT het belangrijk vinden dat ondernemers in ieder geval bewust zijn van de staat van zijn/haar ICT-omgeving bieden wij een Gratis Check op Locatie aan. Want of het nu een grotere of kleinere ondernemer betreft, alle bedrijfsdata is uitermate belangrijk! Dus wat levert u het op? Een overzichtelijk ICT-beoordelingsrapport waarin is aangeven welke zaken u goed voor elkaar heeft en waar ruimte is voor verbetering.

”80% van de aanvragers brengen na de check veranderingen in de ICT aan”

Gratis check op locatie aanvragen

veelgestelde vragen

Over de Gratis Check op Locatie krijgen wij natuurlijk ook vragen binnen. Onderstaand vindt u de meest voorkomende vragen die wij over de Gratis Check op Locatie ontvangen. Staat het antwoord op uw vraag hier niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u namelijk graag verder!

Is de Check op Locatie echt gratis?

De Check op Locatie van uw ICT-omgeving is geheel vrijblijvend. Hieruit komt een beoordelingsrapport dat ook nog vrijblijvend met u wordt doorgenomen. Wanneer u met JUICT eventueel punten zou willen gaan verbeteren is dat uiteraard mogelijk. Wij zullen dan de volgende fase ingaan en alvorens we overgaan tot actie de kosten hiervan communiceren.

Hoelang duurt de Check op Locatie?

In de praktijk zien we dat de Check op Locatie (inclusief kennismakingsgesprek) ongeveer een anderhalf uur in beslag neemt. Dus met een kleine tijdsinspanning krijgt u een gratis beoordelingsrapport over uw ICT-omgeving.

Waar kijkt JUICT allemaal naar bij de Check op Locatie?

Uw ICT-omgeving wordt beoordeeld aan de hand van twee hoofdaspecten (netwerk & omgeving). Onder het hoofdaspect ‘netwerk’ verstaan wij als JUICT alle apparatuur (firewall, switche(s), Access Point(s)) dat ervoor zorgt dat u veilig gebruik kunt maken van het internet. Onder het tweede hoofdaspect ‘omgeving’ verstaan wij als JUICT alle apparatuur (server(s), computer(s), laptop(s)) en software dat wordt gebruikt om zorgeloos (snel & veilig) te kunnen werken. Wanneer een bedrijf/ organisatie hier onderdelen niet van op orde heeft kan dit ervoor zorgen dat uw bedrijf/ organisatie op dit gebied risico’s loopt.

Maar ik heb het toch allemaal goed voor elkaar? Waarom zou ik dan een Check op Locatie laten uitvoeren?

Dit is een vraag die veel wordt gesteld door ondernemers. Hierbij geven wij altijd aan dat vier ogen het beter kunnen beoordelen als twee. Wat is daarbij een anderhalf uur van uw tijd om in de toekomst eventuele vervelende problemen te voorkomen? JUICT zal ervoor zorgen dat u zo min mogelijk hinder ervaart van onze aanwezigheid.

Welke informatie heeft JUICT allemaal nodig voor de uitvoering van de Check?

JUICT heeft geen gevoelige/bedrijfsspecifieke data of wachtwoorden nodig. Enkel zal er eventueel worden meegekeken met een medewerker om te bekijken hoe bestanden worden opgeslagen, hoe wachtwoorden worden beheerd, of er gebruik wordt gemaakt van extra stappen om in te loggen etc.

Moet ik inloggegevens overhandigen voor de Check?

Nee. Het is niet nodig om inloggegevens te overhandigen voor de Check op Locatie.

Dienstverlening waarmee wij onze klanten ontzorgen

Falende ICT-systemen binnen bedrijven en organisaties mogen nooit een obstakel vormen. Met de juiste inrichting van apparatuur en software zorgen systemen voor een snellere doorloop van uw bedrijfsprocessen. Wij bieden een breed scala aan ICT-oplossingen die het fundament vormen voor een stabiele infrastructuur binnen elke organisatie.

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto