Systeembeheer

ICT-omgevingen hebben tegenwoordig een toenemende vraag naar beheer. Door middel van proactief beheer en de expertise van JUICT blijft uw ICT-infrastructuur (servers, computers, laptops etc.) te allen tijde up-to-date. Systemen moeten namelijk met regelmaat gecontroleerd en ge-update worden. Wanneer dit word genegeerd loopt u op belangrijke momenten tegen vervelende problemen aan. Wij beheren servers en werkplekken voor het MKB en nemen de volledige zorg voor de ICT-omgeving uit handen.  Mocht je meer willen weten over het uitbesteden van systeembeheer, komen wij vrijblijvend langs om de ICT zaken te bespreken en om te kijken of JUICT als MKB systeembeheerder iets kan betekenen.

Servers & werkplekken

JUICT stelt alles in het werk om de ideale werkomgeving voor haar klanten te realiseren. Wij helpen u verder bij het aanschaffen, implementeren en beheren van zowel servers als werkplekken.

Software

Wij voorzien uw organisatie van programmatuur die past bij u en uw personeel. Naast de veelvoorkomende applicaties zoals Office, Adobe en een internetbrowser kunt u denken aan bedrijfsspecifieke applicaties zoals CRM, ERP en CAD software.

Netwerk infrastructuur

Het fysieke netwerk binnen uw organisatie is het fundament voor uw connectiviteit met het internet. Wij nemen de zorg voor onze klanten uit handen door de volledige inrichting en het beheer te faciliteren. Door middel van routers, firewalls, switches en access points bent u van A tot Z voorzien van een veilig en betrouwbaar netwerk.

Back-up

Hoe belangrijk is uw data? Waar blijft de data indien er zich calamiteiten voordoen (encryptie)? Voor vele organisaties is het een nachtmerrie. Zorg daarom altijd voor een betrouwbaar en professionele back-up voorziening. Wij adviseren u graag over een passende back-up oplossing voor uw organisatie.

Security

Het beveiligen van uw IT-infrastructuur is essentieel. Voorkom aanvallen door buitenstaanders die uw systemen platleggen. Als gecertificeerd partner van Sophos kunnen wij de veiligheid van uw ICT-omgeving waarborgen.

Wij zijn uw IT-dienstverlener in Haaksbergen en omgeving.

Vrijblijvend sparren?

Heeft u vragen, opmerkingen of toch vrijblijvend sparren? U kunt ons bereiken tijdens kantoortijden via het telefoonnummer of laat een bericht achter in het onderstaande contactformulier.

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto