Systeembeheer MKB

Op zoek naar een systeembeheerder als MKB bedrijf?

Tijd winnen en volledig ontzorgt worden? Werk samen met een ICT partij voor systeembeheer

Nederland bestaat voor een groot deel aan bedrijven die in het MKB segment vallen. Vraag naar systeembeheer voor bedrijven in het MKB is er volop en wij als JUICT begrijpen die vraag als geen ander. Tegenwoordig maakt het niet meer uit in welke sector een MKB organisatie actief is, overal is er behoefte aan betrouwbare ICT-oplossingen en systeembeheer van een ICT-partij die de organisatie ontzorgt. Het bedrijf dient zich namelijk te richten op de core business zelf en geen omkijken te hebben naar ICT. Vrijblijvend komen wij graag een keer langs om de ICT zaken te bespreken en om te kijken of JUICT als MKB systeembeheer iets kan betekenen. Bij het eerste gesprek krijgt u ook de mogelijkheid om door ons een gratis Check op locatie uit te laten voeren om inzicht te geven in de gesteldheid van de huidige ICT. Wacht dan niet langer en plan een Gratis Check op locatie met één van ons specialisten: Gratis check op locatie – JUICT.

Hiervoor moet je bij de ICT specialisten van Juict zijn

  • Managed Services
  • Microsoft Office 365
  • Cloud Services
  • Netwerkinstallaties
  • Consultancy en projectmanagement
  • Hardware en software
  • Cybersecurity

De juicte Systeembeheerder voor het MKB

JUICT is u graag van dienst als systeembeheerder in het MKB. Hierbij zorgen wij ervoor dat alle systemen binnen het bedrijf op elkaar afgestemd zijn en voorzien uw organisatie van advies om verder te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan (Cloud) servers, werkstations, printers en netwerken. Verder zorgen wij ervoor dat de gebruikte software up-to-date blijft en dat back-ups worden gemaakt en beheerd. Op deze wijze hebben wij als JUICT de touwtjes in handen en kunnen wij goed schakelen als dit nodig blijkt te zijn.

Om het bovenstaande allemaal mogelijk te maken hebben wij een team van gedreven ICT-specialisten die zowel op afstand als op locatie voor uw organisatie klaarstaan. Zij werken al jaren met onze betrouwbare oplossingen op het gebied van netwerken, back-up, Microsoft 365, Azure, Sophos Security en nog vele ondersteunende diensten.

Met onze Gratis Check op Locatie ontvang je een rapport met advies over de huidige situatie.

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Waarom kiezen voor JUICT als systeembeheer in het MKB?

Als ondernemer in het MKB is het van essentieel belang om een ICT-partij in handen te nemen die ervaring heeft met het beheren van (complexe) ICT-infrastructuren. In de praktijk zien wij nog geregeld organisaties die hierin zelfvoorzienend zijn maar tekort schieten in de kennis en het up-to-date houden van de ICT-omgeving. Een goede systeembeheerder zal u hierin ontzorgen zodat de organisatie zich kan richten op de core business. Daarbij weet de ICT-partij ook welke oplossingen benodigd zijn om uw bedrijf optimaal te laten werken met ICT. Naast het bouwen en beheren van een ICT-omgeving is een systeembeheerder ook om advies uit te brengen over cases die zich voordoen of op welk gebied de ICT-omgeving nog ontwikkeld dient te worden. 

Wilt u als MKB-ondernemer graag ontzorgt worden op het gebied van systeembeheer en terugvallen op een betrouwbare partner? Kies dan voor JUICT en wij zullen u voorzien in uw behoeften. Wij bedienen onderhand 240 MKB bedrijven waar de ICT-omgevingen in goede handen zijn en waar de bedrijven zelf zich kunnen richten op de core business. Neem gerust contact met ons op en wij komen graag vrijblijvend langs om in gesprek te gaan over wat JUICT voor u kan betekenen als systeembeheerder in het MKB. Juict heeft al meer dan 5 jaar ervaring en bediend meer dan 250 bedrijven met MKB ICT.

”Juict heeft ons uitstekend geholpen met de ict van ons bedrijf. Het proces verliep zeer gestroomlijnd, er was sprake van goede communicatie en snelle actie”

— Stefano Golia, Team Nijhuis | Bekijk de case

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto