Over JUICT

In een snel veranderende digitale wereld kan ICT een uitdaging vormen binnen bedrijven en organisaties. Systemen moeten altijd goed met elkaar communiceren en veiligheid mag geen zorg zijn. Bij ons draait het om juiste ICT oplossingen die wél werken voor uw bedrijf of organisatie.

Onze aanpak is nuchter en concreet. Samen met u overleggen wij wat er moet gebeuren en hoe we dit gaan uitvoeren. Nu maar ook in de toekomst want de ontwikkelingen in ICT staan niet stil. In heldere taal willen wij u vertellen hoe onze oplossingen u helpen zodat u klaar bent voor de toekomst. Wij zijn uw vertrouwde partner die weten hoe de digitale wereld van nu én morgen werkt.

Anto te Lintelo

Anto te Lintelo is System Engineer specialist voor de zakelijke klanten. Hij is verantwoordelijk voor de implementatie, migratie en onderhoud van de klantomgevingen. Met zijn expertise omtrent server, Cloud, netwerk en back-up oplossingen verzorgt hij het diverse klantenbestand van JUICT.

Contact: anto@juict.nl

Mart Koppelman

Mart Koppelman is hoofdzakelijk actief als business consultant. Bij vraagstukken zal hij een passende IT-oplossing bij uw organisatie weten te vinden. Verder is hij verantwoordelijk voor de begeleiding van de projecten en het oplossen van incidenten. Zijn werkzaamheden zal hij dan ook immer verrichten met Twentse nuchterheid.

Contact: mart@juict.nl 

Timon Slot

Timon Slot is actief als Support Engineer bij JUICT. Hierbij is hij verantwoordelijk voor de eerstelijns incidenten en het klaarmaken van binnenkomende apparatuur (reparatie, onderhoud, installatie). Timon is dan ook al vanaf jongs af aan in de weer met het repareren en installeren van computers. U kunt er dus vanuit gaan dat uw problemen & apparatuur bij Timon in de juiste handen zijn!

Contact: timon@juict.nl

Leendert Beltman

Leendert Beltman is System Engineer op het gebied van Cloud & serveroplossingen. Voornamelijk is hij hierin verantwoordelijk voor het ontwikkelen, migreren en implementeren van vooruitstrevende Cloudoplossingen die worden ingezet bij de zakelijke klant. Het geeft hem dan ook een voldaan gevoel om de klant zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen met oplossingen voor vandaag, maar ook voor de dag van morgen!

Contact: leendert@juict.nl 

Guido Steenhuis

Guido Steenhuis is actief als System Engineer en medeverantwoordelijk voor het implementeren, migreren en onderhouden van de klantomgevingen. Hij houdt zich dagelijks bezig met de projecten en is regelmatig bij klanten op locatie om ICT gerelateerde zaken uit te voeren. Met kennis op het gebied van systeembeheer, Cloud en security helpt hij bij het oplossen van problemen/vraagstukken en het vervullen van de vraag van een organisatie.

Contact: guido@juict.nl

Onze partners

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto