ICT ontzorging

ICT ontzorging met een glimlach

Op zoek naar volledige ontzorging van jou ICT?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar bedrijf die uw organisatie volledig kan voorzien in ICT ontzorging? JUICT helpt uw organisatie graag verder om volledige ontzorging in de ICT te bewerkstelligen. Met ons jong en gedreven team staan wij dagelijks voor meer dan 230 organisaties klaar om hen zo vlekkenloos mogelijk te laten werken in de ICT-omgeving en te laten richten op de core-business van de organisatie. Omdat ICT meer en meer belangrijk wordt voor organisaties is het van groot belang dat er een betrouwbaar ICT-bedrijf achter de hand is om te ontzorgen op het gebied van ICT en waarbij u zich vervolgens geen zorgen meer hoeft te maken of het wel of niet wordt opgelost.

Om organisaties de volledige ontzorging ICT te kunnen bieden wordt er allereerst altijd een volledige inventarisatie gemaakt om goed in kaart te hebben op welke vlakken een organisatie ontzorgt dient te worden. Binnen het ICT-landschap praten we namelijk over netwerken, Cloud toepassingen, Security en nog vele andere aspecten. Wij begrijpen als geen ander dat organisaties hier geen verstand van hebben en juist daarom is het belangrijk dat er een bedrijf is die u hierin ICT ontzorging biedt op het gebied van IT.

ICT ontzorging doen wij met een glimlach, voor een glimlach

Zoals op deze pagina al beschreven staan wij met JUICT elke dag voor meer dan 230 organisaties klaar om de medewerkers met een glimlach te laten werken in de ICT-omgeving. Organisaties die wij als JUICT ontzorging in IT bieden kunnen er dan ook vanuit gaan dat alle netwerken, Cloud toepassingen, servers, computers, laptops en randapparatuur moeiteloos met elkaar samenwerken en zijn voorzien van de meest recente software, updates en benodigde onderhoud. En wanneer er tegen problemen wordt aangelopen zal ons technische team snel bijschakelen om de problemen op te lossen. Hierbij kunt u van ons verwachten dat wij onze ontzorging van uw ICT zullen doen met een glimlach.

Organisaties die kiezen voor ICT ontzorging van juict

Organisaties die kiezen voor totale ontzorging IT van JUICT kunnen ervan uit gaan dat alles naar behoren loopt en dat er ten allen tijde proactief wordt gehandeld zodat u als organisatie up-to-date blijft zodat het primaire bedrijfsproces niet in zijn/haar geding komt. Om grip te houden op ICT-omgevingen van onze eindklanten worden er diverse aspecten continue gemonitord. Denk hierbij aan servers, computers, laptops, Cloud toepassingen, netwerken, Security voorzieningen, software patches etc. Doormiddel van continue monitoring kan JUICT proactief inspelen op situaties waardoor u als organisatie ervaart dat er ICT ontzorging plaats vindt. 

Om het voor u makkelijk te maken zijn onderstaand 5 pijlers opgesteld waarom ICT ontzorging van JUICT voor u de juiste keuze is:

  • ICT ontzorging op het gebied van Systeembeheer, Cloud, Security & VoIP telefonie
  • ICT ontzorging met een glimlach!
  • Telefoon wordt altijd opgenomen om u snel te kunnen ontzorgen
  • ICT-omgevingen worden continue gemonitord om grip te houden op de situatie
  • ICT ontzorging doordat JUICT altijd proatief zal zijn in het adviseren met betrekking tot uw specifieke IT-situatie

Met onze Gratis Check op Locatie ontvang je een rapport met advies over de huidige situatie.

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Waarom kiezen organisaties voor ICT-service van JUICT?

Vanuit organisaties krijgen wij te horen dat JUICT zich onderscheid in het communicatieve, adviserende en oplossingsgerichte vermogen. Dit zijn dan ook precies de zaken waarin JUICT zich wil onderscheiden als het gaat om ICT-service. Om onze ICT-service te ondersteunen zorgen wij altijd voor een up-to-date diensten en productenportfolio om organisaties te voorzien van hedendaagse IT-oplossingen (Systeembeheer, Cloud, Security en VoIP). Door het diensten en productenportfolio met elkaar te combineren is JUICT is staat om voor organisaties flexibele en slimme IT-oplossingen in te richten die betrouwbaar en snel werken. JUICT weet als geen ander wat u als moderne organisatie nodig bent en zorg ervoor dat medewerkers onbezorgd gebruik kunnen maken van zijn of haar werkplek.

  • Supportdesk neemt altijd snel de telefoon op
  • Jong en gedreven team aan IT-specialisten
  • Verlengstuk van uw organisatie
  • Altijd een service met een glimlach
  • 24/7 monitoring van uw ICT-omgeving

”Juict heeft ons uitstekend geholpen met de ict van ons bedrijf. Het proces verliep zeer gestroomlijnd, er was sprake van goede communicatie en snelle actie”

— Stefano Golia, Team Nijhuis | Bekijk de case

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto