ICT bedrijf

De partner voor IT in Enschede

Op zoek naar ICT bedrijf die jou helpt groeien?

ICT of Informatie Communicatie Technologie is iets wat niet meer weg te denken is in het dagelijks leven. Om alle systemen die dit mogelijk maken goed te laten werken en te onderhouden, is een professioneel ICT bedrijf onmisbaar. Zoekt u een ICT bedrijf als partner, dan is Juict de juiste partij voor u!

Maakt u nog gebruik van meerdere ICT bedrijven? Ook dan kunnen we u ondersteunen. Waarom niet zorgen voor meer efficiëntie en 1 partij die alle oplossingen kan aanbieden. Wij zijn een team van gedreven collega’s en hebben ervaring in diverse branches. Wij staan voor u klaar om u compleet te ontzorgen op het gebied van ICT.

Met de verschillende oplossingen en diensten die we aanbieden, doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw bedrijf ongestoord door kan blijven werken. We zijn een echte ICT dienstverlener en bieden graag ondersteuning met alle mogelijke ICT vraagstukken. Wij zorgen met onze service voor kwaliteit, veiligheid en continuïteit binnen uw organisatie.

hiervoor moet je bij Juict zijn als ICT partner

  • Managed Services
  • Microsoft Office 365
  • Cloud Services
  • Netwerkinstallaties
  • Consultancy en projectmanagement
  • Hardware en software
  • Cybersecurity

ICT Consultancy altijd in de buurt

U doet waar u goed in bent, dan doen wij dat ook. Heeft u tijdens het werk ICT consultancy vragen, dan staan wij voor u klaar. Wij hebben korte lijnen, houden van persoonlijk contact en komen graag bij u langs om alle consultancy vragen door te nemen.

Wij nemen de zorg graag uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw eigen business. Alles wat betreft ICT is goed geregeld als u kiest voor Juict als partner. Wij doen er alles aan om alle gebruikers binnen uw bedrijf probleemloos te laten werken. Wij hebben klanten in de regio Twente en met ons kantoor in Haaksbergen kunnen we in no-time bij u op locatie zijn.

De diensten en producten die wij aanbieden zijn o.a. systeembeheer, cloud oplossingen, security, zakelijke back-ups, Microsoft 365 en VoIP services. Alles om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsprocessen, snel en vlekkeloos verlopen.  

Cloudoplossingen zijn een goede manier om de ICT-infrastructuur van uw bedrijf te waarborgen. Er wordt in veel bedrijven ontzettend veel data verzameld. De data die u heeft, wilt u veilig opslaan in een datacenter. In het verleden moesten hiervoor dure lokale servers aangeschaft worden, dit is inmiddels goed op te lossen met een veilige Cloud omgeving. Ook voor cloudoplossingen zijn wij het ICT bedrijf die u kan helpen met deze vraagstukken.

Systeembeheer is ook een dienst die een toenemende vraag kent. ICT-omgevingen zijn complexer en deze moeten gemonitord blijven. Door het proactief handelen en beheren van uw infrastructuur zorgen we ervoor dat alles altijd up-to-date blijft. Zo voorkomen we vervelende problemen en nemen we voor u de volledige zorg uit handen.

Met onze Gratis Check op Locatie ontvang je een rapport met advies over de huidige situatie.

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

ICT bedrijf als partner nodig? Kies voor Juict!

We kunnen het niet genoeg benadrukken. Wij zijn een partij die duidelijk is en we hebben een team van slimme collega’s die het beheer van uw ICT-omgeving tot maatwerk maken. Ieder bedrijf is anders en voor ieder bedrijf is ook het vraagstuk anders, lees ook onze cases om meer te weten te komen. Daarom gaan we graag met u het gesprek aan, zodat we altijd met juiste oplossing kunnen komen.

Zoekt u een passend ICT bedrijf als partner? Dan zijn wij ongetwijfeld de juiste partij! Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Ook wanneer het om een noodgeval gaat en u acuut hulp heeft, wij staan graag voor u klaar.

Wij zijn telefonisch te bereiken via 053 7400 240. Liever contact per mail? Stuur dan een e-mail naar info@juict.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Ons team van specialisten staat voor u klaar om zo snel mogelijk uw vragen te beantwoorden. Wij zijn uw vertrouwde partner die weten hoe de digitale wereld van nu én morgen werkt.

”Juict heeft ons uitstekend geholpen met de ict van ons bedrijf. Het proces verliep zeer gestroomlijnd, er was sprake van goede communicatie en snelle actie”

— Stefano Golia, Team Nijhuis

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto