Het telefonieplatform van de toekomst: Microsoft Teams Phone

6 juli 2023
4 minuten
Auteur: Anto te Lintelo

Het is tijd om “ouderwetse” bureautelefoons vaarwel te zeggen en de toekomst van zakelijke telefonie te omarmen met bellen via Microsoft Teams (Microsoft Teams Phone). Naarmate de zakelijke ICT-omgevingen moderniseren zijn bedrijven op zoek naar methoden om het geheel steeds efficiënter te maken. Vaak blijft telefonische communicatie achter in deze efficiëntieslag. Het is daarom nu het perfecte moment om gebruik te gaan maken van het telefonieplatform van de toekomst: Microsoft Teams Phone.

 

Wat is Microsoft Teams Phone?

Microsoft Teams Phone is een geïntegreerde telefoniedienst die wordt aangeboden binnen het Microsoft Teams-platform. Met Teams Phone kunnen gebruikers telefoongesprekken voeren en ontvangen via internet, waardoor traditionele telefoonlijnen overbodig worden.

Microsoft Teams Phone is een optie binnen het Microsoft Teams platform. Door middel van Teams Phone kunnen gebruikers telefoongesprekken voeren en Microsoft Teams als volledige samenwerkings- en communicatieplatform gebruiken. Door de telefooncentrale van Teams te gebruiken medewerkers uitbellen met het bedrijfsnummer, dit kan op alle apparaten zoals mobiel, laptop en tablet.

Ook over naar het telefonieplatform van de toekomst?

Blog formulier Basis

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ons bereiken op kantoortijden via het telefoonnummer of laat een bericht achter in het onderstaande contactformulier.

Waarom Teams Phone gebruiken?

  • Naadloze integratie – Teams Phone past perfect binnen de andere communicatiefuncties van Microsoft Teams. Medewerkers kunnen binnen één applicatie chatten, vergaderen, bestanden delen en telefoongesprekken voeren.
  • Complete telefonieoplossing – Teams Phone beschikt over diverse functies die je mag verwachten, zoals een menu, wachtrijen, nummerplannen en persoonlijke ingesproken teksten.
  • Altijd en overal toegang – doordat Teams Phone op verschillende apparaten gebruikt kan worden biedt het de medewerkers zeer veel flexibiliteit. Dit stelt de medewerkers in staat om overal ter wereld toegang te hebben tot zijn of haar telefoniefunctionaliteit, zelfs als ze onderweg zijn.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je graag gebruik maken van het telefonieplatform van de toekomst? Neem dan contact op om te kijken wat Teams Phone uw organisatie kan bieden.

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto