JUICT behaalt Microsoft Silver Partner status

9 december 2021
6 minuten
Auteur: Mart Koppelman

Sinds het bestaan van JUICT (voorheen LCS Haaksbergen) wordt er veelal ingezet op het Microsoft (Cloud) portfolio. De inmiddels jarenlange samenwerking met Microsoft heeft geresulteerd in het behalen van de ‘Microsoft Silver Partner’ status in de categorie ‘Small And Midmarket Cloud Solutions’.

Mede door onze groei van de afgelopen jaren hebben wij dit kunnen bereiken. Hiervoor zijn wij onze klanten uiteraard dankbaar. Complexe en unieke vraagstukken geven ons de drive om altijd de laatste kennis op te doen. Wij gaan er alles aan doen om onze partner status te behouden en willen in de toekomst doorgroeien naar ‘Microsoft Gold Partner’. Op deze wijze kunnen onze huidige en toekomstige klanten erop vertrouwen dat JUICT de juiste expertise in huis heeft.

Wat houdt de Microsoft Partner status nu eigenlijk in?

IT-dienstverleners die een Microsoft partner status weten te bereiken tonen hiermee aan Microsoft gecertificeerd te zijn en op de behaalde competenties de juiste technische expertise in huis te hebben. Voor het behalen van de certificeringen dienen de IT-medewerkers Microsoft trainingen te volgen en hiervoor de examens af te leggen. Hiermee kan worden aangetoond aan onze huidige en toekomstige klanten dat JUICT over de juiste technische expertise beschikt.

De voordelen van JUICT als Microsoft Partner status:

  • Door het behalen en onderhouden van de Microsoft partner status vernemen wij vroegtijdig updates en releases die door Microsoft worden uitgegeven op het gebied van Microsoft 365 en Azure. Hierdoor is JUICT in staat om vroegtijdig te testen.
  • JUICT beschikt over de juiste Microsoft kennis en expertise om haar huidige en toekomstige klanten op de juiste manier te helpen. Daardoor kan altijd de juiste oplossing worden aangeboden.

Kunnen wij jou helpen?

Blog formulier Basis

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ons bereiken op kantoortijden via het telefoonnummer of laat een bericht achter in het onderstaande contactformulier.

Altijd een geschikte (Cloud) oplossing!

JUICT hecht veel waarde aan het behalen van certificaten op het gebied van Systeembeheer, Security, Cloud en VoIP. Op deze wijze kunnen wij onze klanten aantonen dat JUICT beschikt over de juiste IT-kennis voor nú als voor de toekomst. Ook voor onszelf is het belangrijk om in bezit te zijn van de benodigde kennis. Zo informeren en ondersteunen wij onze huidige en toekomstige klanten altijd volgens de laatste ontwikkelingen.

In kader van deze huidige update rest ons niks anders dan te zeggen; benieuwd naar de mogelijkheden om geheel of deels over te stappen naar de Microsoft Cloud? Vul het formulier in en wij kijken uit naar onze kennismaking.

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto