ICT bedrijf Lichtenvoorde

De partner voor ICT in Lichtenvoorde

Wat is ICT en waarom belangrijk voor uw bedrijf in Lichtenvoorde?

Iedereen weet toch eigenlijk wel wat ICT is? Wij zien echter in de praktijk dat organisaties zaken met elkaar verwarren. ICT, ook wel informatietechnologie genoemd, is een verzamelnaam voor alle technologieën en systemen die worden ingezet om informatie te verzamelen, op te slaan, te verwerken en te verspreiden. Voor organisaties in ICT Lichtenvoorde is dit uiteraard ook van groot belang omdat het kan helpen om efficiënter en productiever te werken. Voor bedrijven uit Lichtenvoorde bieden we een breed portfolio aan diensten en oplossingen om ICT Lichtenvoorde te helpen hun ICT-infrastructuur te verbeteren en te optimaliseren. Dit altijd met het oogpunt op betrouwbaarheid en veiligheid. Interesse? Laten we afspraak maken om de mogelijkheden te verkennen. Eén van ons komt uiteraard graag een keer vrijblijvend langs. Plan een Gratis Check op locatie met één van ons specialisten: Gratis check op locatie – JUICT.

hiervoor moet je bij Juict zijn als ICT partner

 • Managed Services
 • Microsoft Office 365
 • Cloud Services
 • Netwerkinstallaties
 • Consultancy en projectmanagement
 • Hardware en software
 • Cybersecurity

ICT oplossingen voor bedrijven Lichtenvoorde

Als JUICT zijnde richten wij ons erop om de werkplek van de medewerker te faciliteren. Hierbij komen diverse zaken om de hoek kijken. Denk bijvoorbeeld aan de mailvoorziening, bestandopslag, back-up, beveiliging, onderhoud en de hardware zelf die benodigd is om een medewerker een goede werkplek te bieden. Ook het netwerk in het bedrijfspand zelf dient optimaal en goed beveiligd te zijn om ervoor te zorgen dat de gehele ICT goed verloopt. Deze ICT oplossingen bieden wij als JUICT ook aan bedrijven die gevestigd zijn in Lichtenvoorde. Bovendien bieden we betrouwbare en flexibele diensten, zodat u altijd de ondersteuning krijgt die u nodig hebt en een ICT-infrastructuur ter beschikking gesteld krijgt waarop u kan vertrouwen.

 • Breed dienstenportfolio op het gebied van Systeembeheer, Cloud, Security en VoIP
 • Volledig afgestemd op de wensen van uw organisatie in Lichtenvoorde
 • Altijd de passende oplossing

Met onze Gratis Check op Locatie ontvang je een rapport met advies over de huidige situatie.

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Waarom kiezen bedrijven uit Lichtenvoorde voor JUICT?

De wereld van ICT verandert continue, en het kan moeilijk zijn voor bedrijven om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en trends. Bij JUICT begrijpen we dit en daarom bieden we ook voor bedrijven in Lichtenvoorde de gewenste ICT oplossingen. Als kennispartner zullen wij ervoor zorgen dat de ICT-infrastructuur up-to-date blijft en waar nodig aanbevelingen doen. Vanuit onze huidige klanten kring horen wij dan ook vaak terug dat de aanbevelingen en transparantie enorm wordt gewaardeerd aangezien de klanten zelf geen omkijken willen hebben naar zijn of haar ICT. De houding die hierin wordt aangenomen wordt ondersteund door het betrouwbare dienstenportfolio van JUICT. Het portfolio is erop gericht om voor bedrijven in Lichtenvoorde de ideale ICT oplossing neer te zetten waar ze geen omkijken naar hebben. De service die vervolgens een belangrijk onderdeel vormt van de dienstverlening zal nuchter en concreet zijn zodat u en uw medewerkers gebruik kunnen maken van de ICT omgeving met een glimlach.

Indien gewenst kunnen wij altijd een keer bij u langs komen om eens verder te praten over onze dienstverlening en waar wij voor u het verschil kunnen maken. Interesse? Vanuit ons kantoor in Haaksbergen rijden wij graag uw kant op om eens kennis te maken. 

 • Deskundigheid: JUICT heeft de benodigde expertise om uw organisatie te voorzien in haar ICT-behoeften en bedient onderhand +- 230 organisaties in het MKB
 • Proactieve houding: JUICT zal met een proactieve houding uw ICT verzorgen
 • Communicatie: JUICT maakt hierop het verschil. Met onze proactieve houding zullen wij het verschil maken in communicatie en u voorzien van service met een glimlach!
 • Schaalbaarheid: JUICT zal met uw organisatie mee groeien en ervoor zorgen dat de ICT-omstandigheden het toelaten om uw bedrijf te laten ontwikkelen.

ICT ondersteuning in Lichtenvoorde nodig? Kies voor Juict!

Juict helpen bedrijven uit Lichtenvoorde met ICT ondersteuning. Jij kunt je focussen op je core business en wij nemen je ICT zorgen uit handen. Neem contact met ons op en vertel ons meer over uw vraagstuk.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op en we helpen u verder. Ook wanneer het om een noodgeval gaat en u acuut hulp heeft, wij staan graag voor u klaar.

Bel ons via 053 7400 240, stuur een e-mail naar info@juict.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Ons team van specialisten staat voor u klaar om zo snel mogelijk uw vragen te beantwoorden. Wij zijn uw vertrouwde partner die weten hoe de digitale wereld van nu én morgen werkt.

”Juict heeft ons uitstekend geholpen met de ict van ons bedrijf. Het proces verliep zeer gestroomlijnd, er was sprake van goede communicatie en snelle actie”

— Stefano Golia, Team Nijhuis | Bekijk de case

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto