ICT Lochem

De partner voor ICT in Lochem

ICT oplossingen voor bedrijven in Lochem

Een juiste ICT-dienstverlener is ook voor een bedrijf in Lochem van belang. Hiermee is een organisatie in staat om terug te vallen op gespecialiseerde expertise op het gebied van ICT. Ook bedrijven uit Lochem hebben vaak complexe ICT-systemen en infrastructuren waarmee gewerkt wordt. Om hier goed gebruik van te kunnen maken dienen de systemen te worden geüpdatet en onderhouden. Niet alle bedrijven hebben daarbij de middelen en kennis om deze werkzaamheden zelf uit te voeren.

JUICT is een ICT-dienstverlener die bedrijven in Lochem kan helpen bij het implementeren en onderhouden van ICT-omgevingen. Met een betrouwbaar en uitgebreid dienstenportfolio wordt er altijd gezamenlijk een passende oplossing bepaald. Hierin zal JUICT altijd haar advies geven en in duidelijke taal uitleggen wat voor of nadelen zijn van een bepaalde oplossing

Hiervoor moet je bij Juict zijn als ICT partner

 • Managed Services
 • Microsoft Office 365
 • Cloud Services
 • Netwerkinstallaties
 • Consultancy en projectmanagement
 • Hardware en software
 • Cybersecurity

ICT voor bedrijven in Lochem

Bedrijven uit Lochem kunnen voor de ICT terecht bij JUICT en hebben daarmee beschikking over een betrouwbare en innovatieve ICT-dienstverlener die weet hoe de vraag van de eindklant geborgd moet worden. Onderstaand staan enkele voorbeelden genoemd waarmee JUICT uw bedrijf uit Lochem kan verder helpen:

 • Inrichting van het bedrijfsnetwerk en deze voorzien van een firewall, managed switches en managed Access Points. Op deze wijze zal er een betrouwbare, veilige en gesegmenteerde netwerkomgeving ontstaan. Vervolgens zal al het apparatuur worden gekoppeld in de monitoring zodat het continue in de gaten zal worden gehouden/geüpdated volgens het updatebeleid.
 • Inrichting van de ‘moderne werkplek’ op basis van Microsoft 365 met alle zaken inbegrepen zoals mail/bestanden in de Cloud, beveiliging, antivirus, back-up, monitoring, onderhoud, encryptie en gebruikersondersteuning. En dat allemaal voor een vast bedrag per gebruiker, per maand.
 • Inrichting van een ‘Virtueel bureaublad’ op basis van Azure Virtual Desktop. Eén van de modernste virtueel bureaublad oplossingen op dit moment. Uiteraard hier ook met alle zaken inbegrepen en eventuele maatwerk oplossingen mogelijk om applicaties te hosten.

Met onze Gratis Check op Locatie ontvang je een rapport met advies over de huidige situatie.

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Bedrijven in Lochem kiezen voor JUICT

De ICT specialisten van JUICT hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen, implementeren en onderhouden van (complexe) ICT-omgevingen. Hierin werken wij altijd met een modern dienstenportfolio gebaseerd op de nieuwste technologieën die spelen in de ICT-wereld. Daarbij houden we altijd oog voor betrouwbaarheid, veiligheid en schaalbaarheid zodat een bedrijf in Lochem klaar is voor de toekomst en flexibel is om door te groeien indien dat gewenst is. Als u opzoek bent als bedrijf in Lochem naar een betrouwbare ICT partij. Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 • Brede exptertise: JUICT beschikt over een brede expertise op het gebied van Systeembeheer, Cloud, Security en VoIP en is daarin gecertificeerd.
 • Betrouwbaar: bedrijven in Lochem zijn afhankelijk van haar ICT-omgeving en kunnen terug vallen op JUICT als betrouwbare ICT partner. 
 • Klantgericht: ons missie is dan ook om de klant te laten werken met een glimlach! Dit kan niet anders dan met een klantgerichte aanpak.
 • Innovatie: binnen JUICT ontwikkelen we ons dienstenportfolio sterk en zorgen wij ervoor dat wij de meest moderne en stabiele oplossingen kunnen bieden aan bedrijven in Lochem.

Op zoek naar een ICT partner in Lochem? Kies voor Juict!

Of het nu gaat om een systeembeheer, ICT-consultancy of een van de andere diensten die we aanbieden. Neem contact met ons op en vertel ons meer over uw vraagstuk.

 Heeft u nog vragen over de ICT mogelijkheden voor uw bedrijf? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Ook wanneer het om een noodgeval gaat en u acuut hulp heeft, wij staan graag voor u klaar.

 Bel ons via 053 7400 240, stuur een e-mail naar info@juict.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Ons team van specialisten staat voor u klaar om zo snel mogelijk uw vragen te beantwoorden. Wij zijn uw vertrouwde partner die weten hoe de digitale wereld van nu én morgen werkt.

”Juict heeft ons uitstekend geholpen met de ict van ons bedrijf. Het proces verliep zeer gestroomlijnd, er was sprake van goede communicatie en snelle actie”

— Stefano Golia, Team Nijhuis | Bekijk de case

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto