ICT Oldenzaal

De partner voor ICT in Oldenzaal

ICT voor bedrijven in Oldenzaal

Een betrouwbare ICT-partner is voor bedrijven in Oldenzaal van belang. Een organisatie is hiermee in de gelegenheid om terug te vallen op een partner die de gewenste ICT-expertise in huis heeft. Bedrijven (ook in Oldenzaal) hebben tegenwoordig (complexe) systemen en infrastructuren waarmee gewerkt moet worden. De betrouwbaarheid van het systeem mag daarbij niet in het geding komen aangezien dit de bedrijfscontinuïteitdirect kan beïnvloeden. Om dus goed gebruik te kunnen maken van de ICT-omgeving dienen de systemen te worden onderhouden (updates). In de praktijk zien wij bedrijven dit niet zelf uit te voeren en nemen hiervoor een betrouwbare ICT partner in handen om op terug te kunnen vallen.

Als ICT-dienstverlener is JUICT een partij die bedrijven in Oldenzaal kan helpen bij het adviseren, implementeren en onderhouden van de ICT-systemen. Het betrouwbare dienstenportfolio wordt daarbij ingezet om gezamenlijk tot een passende oplossing te komen en waar een bedrijf verzekerd is van een goed werkend systeem. Wij zijn JUICT en we bieden je graag de juicte IT-oplossingen.

hiervoor moet je bij Juict zijn als IT partner

 • Managed Services
 • Microsoft Office 365
 • Cloud Services
 • Netwerkinstallaties
 • Consultancy en projectmanagement
 • Hardware en software
 • Cybersecurity

IT oplossingen voor het MKB in Oldenzaal

Voor een betrouwbare ICT-partner kunnen bedrijven uit Oldenzaal terecht bij JUICT. Daarmee hebben zij de beschikking over een innovatieve en betrouwbare ICT-partij die weet hoe ICT ingezet moet worden. Onderstaand puntsgewijs enkele voorbeelden waarmee JUICT uw organisatie uit Oldenzaal kan verder helpen op het gebied van ICT:

 • Inrichting van het bedrijfsnetwerk en deze voorzien van een firewall, managed switches en managed Access Points. Op deze wijze zal er een betrouwbare, veilige en gesegmenteerde netwerkomgeving ontstaan. Vervolgens zal al het apparatuur worden gekoppeld in de monitoring zodat het continue in de gaten zal worden gehouden/geüpdated volgens het updatebeleid.
 • Inrichting van de ‘moderne werkplek’ op basis van Microsoft 365 met alle zaken inbegrepen zoals mail/bestanden in de Cloud, beveiliging, antivirus, back-up, monitoring, onderhoud, encryptie en gebruikersondersteuning. En dat allemaal voor een vast bedrag per gebruiker, per maand.
 • Inrichting van een ‘Virtueel bureaublad’ op basis van Azure Virtual Desktop. Eén van de modernste virtueel bureaublad oplossingen op dit moment. Uiteraard hier ook met alle zaken inbegrepen en eventuele maatwerk oplossingen mogelijk om applicaties te hosten.

Met onze Gratis Check op Locatie ontvang je een rapport met advies over de huidige situatie.

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Bedrijven in Oldenzaal kiezen voor JUICT

De medewerkers van JUICT hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen, implementeren en onderhouden van ICT-systemen. Daarbij wordt er altijd gewerkt met een gestandaardiseerd, betrouwbare en innovatief dienstenportfolio. Met de verschillende bouwstenen kan er een optimale omgeving worden gebouwd die zal werken voor uw bedrijf. Bent u zoekende als bedrijf in Oldenzaal naar een betrouwbare partner in de ICT? Neem gerust contact met ons op en wij komen vanuit Haaksbergen graag een keer bij u langs.

 • Brede exptertise: expertise op het gebied van Systeembeheer, Cloud, Security en VoIP en daarin gecertificeerd.
 • Betrouwbaar: bedrijven in Oldenzaal zijn afhankelijk van haar ICT-omgeving en kunnen terug vallen op JUICT als betrouwbare ICT partner. 
 • Klantgericht: onze missie is dan ook om de klant te laten werken met een glimlach! Dit kan niet anders dan met een klantgerichte aanpak.

Innovatie: binnen JUICT ontwikkelen we ons dienstenportfolio sterk en zorgen wij ervoor dat wij de meest moderne en stabiele oplossingen kunnen bieden aan bedrijven in Oldenzaal.

ICT bedrijf in Oldenzaal nodig? Kies voor Juict!

Of het nu gaat om een systeembeheerder in Oldenzaal, een ICT-partner in Oldenzaal of een van de diensten die we aanbieden. Neem contact met ons op en vertel ons meer over uw vraagstuk.

 Heeft u nog vragen over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Ook wanneer het om een noodgeval gaat en u acuut hulp heeft, wij staan graag voor u klaar.

 Bel ons via 053 7400 240, stuur een e-mail naar info@juict.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Ons team van specialisten staat voor u klaar om zo snel mogelijk uw vragen te beantwoorden. Wij zijn uw vertrouwde partner die weten hoe de digitale wereld van nu én morgen werkt.

”Juict heeft ons uitstekend geholpen met de ict van ons bedrijf. Het proces verliep zeer gestroomlijnd, er was sprake van goede communicatie en snelle actie”

— Stefano Golia, Team Nijhuis | Bekijk de case

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto