ICT security

Beveilig uw bedrijf met ICT security van Juict

Benieuwd hoe u uw bedrijf beter kunt beveiligen met ICT security?

De ICT-wereld staat geen enkel moment stil en blijft zich sterk ontwikkelen. Ook op het gebied van IT security. Wij als JUICT begrijpen als geen ander dat dit voor onze klanten lastig is om te volgen. Hierop dienen wij te anticiperen en onze klanten proactief mee te nemen in de ontwikkelingen op het gebied van IT security. Daarbij is het hedendaags een steeds actueler onderwerp dat organisaties worden aangevallen (hack) door cybercriminelen. Een groot aantal van deze aanvallen komen voort uit slecht beveiligde bedrijfsnetwerken, geen antivirussoftware, software niet up-to-date en geen aanvullende beveiligingsmaatregelen zoals Multifactor Authenticatie of wachtwoordbeleidsregels. Daaropvolgend komt het regelmatig voor dat wanneer organisaties worden getroffen door een hack er geen goede back-ups zijn gemaakt van de bedrijfsdata. Hierdoor zal essentiële bedrijfsdata verloren gaan. Al deze benoemde aspecten zijn onderdeel van ICT security. U als organisatie wil toch ook zoveel mogelijk preventieve maatregelen nemen om de kans op een hack te verkleinen?

IT security niet meer weg te denken binnen organisaties

Omdat er steeds meer cyberaanvallen voorkomen is IT security eigenlijk niet meer weg te denken binnen organisaties. Hackersgroepen geven hierin zelf aan dat wanneer er door organisaties niet wordt geïnvesteerd in beveiliging ICT ze vroeg of laat een prooi zullen zijn. Om de kans te minimaliseren doen organisaties er goed aan om een IT security beleid te hebben waarbij onderdelen (firewalls, gesegmenteerde netwerken, beveiligingssoftware, meervoudige authenticatie etc.) ten behoeve van de beveiliging worden geïmplementeerd. Voorkomen is namelijk beter dan genezen en geen organisatie staat erop te wachten op zijn/haar bedrijfsdata verloren zien te gaan door een hack. Denk daarom in ieder geval eens na over bijvoorbeeld de volgende punten:

  • Firewalls
  • Netwerksegmentering
  • Multi factor authenticatie
  • Gebruikersbewustzijn (training)
  • Back-ups
  • Beveilingsoftware
  • Monitoring

Vind u de begrippen lastig te interpreteren of twijfelt u eraan wat er huidig mee wordt gedaan? Wij als JUICT komen graag vrijblijvend een keer langs om het IT security aspect eens verder te belichten en op een begrijpelijke manier het gesprek hierover te voeren.

Wat biedt juict op het gebied van IT security?

Doordat de IT security voor organisaties steeds belangrijker wordt zorgen wij als JUICT ervoor om hierin up-to-date te zijn met ons security portfolio. Wij willen hierin vooroplopen en zullen enkel werken met A-merk hard -en software om organisaties zo goed mogelijk te beveiligingen tegen de hedendaagse aanvallen. Als verlengstuk van onze klant zullen wij proactief zijn in het informeren over security risico’s en maatregelen die hiervoor getroffen kunnen worden. Het is daarbij zo dat het een continu proces betreft en dat wij als JUICT een organisatie hierin moeten en ook zullen ontzorgen.

Organisaties kunnen ervan uit gaan dat JUICT hen up-to-date houdt in de informatie verstrekking rondom IT security en oplossingen aandraagt die geïmplementeerd kunnen worden om de ICT security goed op orde te hebben. Daarnaast heeft JUICT vaste partners als het gaat om securitytrainingen, beveiligingsscans en gebruikerstesten. Ook dit is een belangrijk onderdeel van IT security aangezien het in de praktijk vaak mis gaat in de hoek van een gebruiker. Training is hierin dus essentieel.

Met onze Gratis Check op Locatie ontvang je een rapport met advies over de huidige situatie.

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

”Juict heeft ons uitstekend geholpen met de ict van ons bedrijf. Het proces verliep zeer gestroomlijnd, er was sprake van goede communicatie en snelle actie”

— Stefano Golia, Team Nijhuis | Bekijk de case

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto