Klantcase

Motor Centrum Eibergen

Motor Centrum Eibergen

Motor Centrum Eibergen is een toonaangevend motorbedrijf voor Oost Nederland met dealer schappen van Honda, Triumph, KTM & Husqvarna. De doelstelling om voor iedere motorrijder een passende motor en uitrusting te kunnen leveren is het belangrijkst. De ruime kleding afdeling met diverse topmerken biedt dan ook voor elk wat wils. Daarnaast beschikt Motor Centrum Eibergen over ervaren monteurs die motorfietsen weer in topstaat brengen!

  • Officiële dealer Honda, Triumph, KTM & Husqvarna.
  • Een kledingafdeling van ruim 500 m2 met vele topmerken!
  • Eigen werkplaats voor reparatie, onderhoud & tuning.

Probleemstelling

Motor Centrum Eibergen was zoekende naar een nieuwe ICT-dienstverlener die het dagelijkse systeembeheer zou verzorgen. Door de jaren heen zijn er diverse zaken aangepakt zoals het uit faseren van een oude Windows Small Business Server, vervanging van werkstation, internetlijn & telefonie.

Wat doet JUICT voor Motor Centrum Eibergen?

Dit zegt Motor Centrum Eibergen

Computers, we kunnen niet zonder! Kassasystemen, voorraden etc alles loopt via de computer. JUICT zorgt ervoor dat we ons geen zorgen hoeven maken over deze systemen. Zij zorgen dat het werkt. En als er zich een probleem voordoet, groot of klein, staan ze altijd voor je klaar en wordt er meegedacht over een passende oplossing, snel en accuraat. Een prettig bedrijf om mee samen te werken! Inmiddels doen we al een heel aantal jaren zaken met JUICT, nog steeds naar volle tevredenheid.

JUICT zorgt ervoor dat we ons geen zorgen hoeven maken over deze systemen.
Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto