Klantcase

GewoonZorg.net

GewoonZorg.net

GewoonZorg.net is een toegankelijke, kleinschalige en professionele zorginstantie. Zij helpen alle mensen met een hulp- of adviesvraag, met een diagnose, beperking en/of stoornis. Daarbij werken zij altijd met een professioneel netwerk zoals gemeenten, instellingen, scholen, behandelaren en collega-zorgaanbieders.

  • Zorgvuldige en professionele behandelingswijze
  • Eerlijkheid en humor zijn de belangrijkste instrumenten
  • Hulp en ondersteuning gericht op jouw behoefte

Probleemstelling

GewoonZorg was zoekende naar een IT-dienstverlener die een frisse blik zou werpen op haar ICT-omgeving. Hierbij hebben ze de security aspecten hoog in het vaandel staan. Tijdens het ontwerp van de nieuwe omgeving is dan ook ingestoken op de hedendaagse security voorzieningen.

Wat doet JUICT voor GewoonZorg.net?

Wat zegt GewoonZorg.net zelf over JUICT?

We hebben JUICT benaderd voor onze kleinschalige zorgorganisatie om de volledige ICT te regelen en te beheren, inclusief bellen. We hadden de vraag bij meerdere ICT-bedrijven in de regio uitstaan. Al vrij snel kwamen ze met een nette offerte, zeker niet de goedkoopste, maar wel in een persoonlijk gesprek goed onderbouwd en kwalitatief sterk. Ze denken mee in een nieuwe, moderne oplossingen en rekenen een all-in tarief. Niet elk telefoontje wordt gefactureerd, maar bij oplopende complexe ICT-problemen wordt eerst toestemming gevraagd om e.e.a. op te lossen.

JUICT heeft meegedacht in het aanleggen van het volledige bedrijfsnetwerk in unieke samenwerking met onze netwerkprovider. Bij het inloggen op onze bedrijfsomgeving (server) wordt een moderne en simpele twee-factor-authenticatie toegepast zodat we conform AVG werken. Kortom, wat ons betreft zijn we zeer tevreden over de dienstverlening en service van JUICT, (en dat zegt wat voor ons!). – Kim Rupert (Eigenaar GewoonZorg.net)

Ze denken bij JUICT mee in een nieuwe, moderne oplossingen en rekenen een all-in tarief.
Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto