Klantcase

SCHARENBORG WOONCOMFORT

Over SCHARENBORG WOONCOMFORT

Ben Scharenborg realiseert Wooncomfort in Haaksbergen en is dé specialist op het gebied van badkamers, sanitair, keukens, tegels, parket- en pvc vloeren, raamdecoratie, schuifdeurkasten, stoffering en binnen-en buitendeuren. Samen met Scharenborg Installatie & Onderhoud, waar men terecht kan voor alles op het gebied van gas, water, elektra, energiebesparing, installatiemateriaal en duurzaamheid, bieden zij alles onder één dak aan. Van ontwerp tot complete renovatie en realisatie. Of het nu gaat om een complete badkamer, luxe badkamer, aangepaste senioren badkamer of een toiletaanpassing op de benedenverdieping. Scharenborg Wooncomfort beschikt over jarenlange ervaring in de nieuw- en verbouwprojecten. Zij leveren kwaliteit en volledig maatwerk en zorgen ervoor dat het plaatje dat de klant voor ogen heeft tot in detail wordt uitgewerkt!

  • Dé specialist op het gebied van badkamers, sanitair, keukens, tegels, parket- en pvc vloeren, raamdecoratie, schuifdeurkasten, stoffering en binnen-en buitendeuren, energiebesparing , installatiemateriaal en duurzaamheid.
  • Eigen vakmensen op het gebied van installatie, timmer en tegelwerk
  • Jarenlange ervaring in nieuw- en verbouwprojecten

Probleemstelling

Zoekende naar een nieuwe ICT-dienstverlener kwamen Scharenborg Wooncomfort en Scharenborg Installatie & Onderhoud bij JUICT uit. Bij de overname van de omgeving is de gehele ICT-infrastructuur nagekeken, nieuwe beveiliging functionaliteiten geïmplementeerd en zijn de twee vestigingen voorzien van een nieuw beheerd netwerk. Op deze wijze is de ICT van Scharenborg Wooncomfort en Scharenborg Installatie & Onderhoud gemoderniseerd en voorzien van een stabiele basis om elke dag goed te kunnen werken.

Wat doet JUICT voor SCHARENBORG WOONCOMFORT

Dit zegt SCHARENBORG WOONCOMFORT over ons

Tijdens het kennismakingsgesprek kwamen ze deskundig over, ze wisten waarover ze spraken. Die deskundigheid is voor ons belangrijk én het feit dat ze een jong team zijn sprak ons aan. JUICT houdt zich bezig met een vakgebied waar wij ondersteuning in nodig hebben en wat belangrijk is voor ons bedrijf. Het contact met JUICT verloopt via korte lijnen, ze weten precies hoe het hier draait, wat we hebben en wat er moet gebeuren. Behulpzaam, goed bereikbaar en vriendelijk in de communicatie, kortom: een leuk bedrijf, top team en super service! – Ben Scharenborg, (eigenaar)

JUICT IS BEHULPZAAM, GOED BEREIKBAAR EN VRIENDELIJK IN COMMUNICATIE, KORTOM: EEN LEUK BEDRIJF, TOP TEAM EN SUPER SERVICE!
Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto