Klantcase

TEN HAGEN

Over ten hagen woondecoratie

Ten Hagen Woondecoratie is een eigentijdse woonwinkel. Zo kunnen klanten hier terecht voor onder andere raamdecoratie, behang, vloeren, verf & gordijnen. Hierbij kan de klant rekenen op een gedegen interieuradvies. Met het veelzijdige assortiment weten zij altijd gewenste producten te bieden. Verder kunnen producten op maat gemaakt worden en bestaat er de mogelijkheid om het te laten monteren of leggen.

  • Jarenlange ervaring.
  • Grote showroom met een veelzijdig assortiment.
  • Montageploeg voor het monteren of leggen van uw product.

Over ten hagen schilderwerken

Ten Hagen Schilderwerken verzorgt al sinds 1980 het schilder- en onderhoudswerk voor particulieren & bedrijven. Hierbij leveren zij kwaliteit en zorgen zij voor een zorgeloos woongenot. Daarnaast staat ten Hagen Schilderwerken 24 uur per dag klaar bij glasschade om uw ruit te vervangen.

  • Deskundig advies over kleur en toepassing.
  • Actief sinds 1980 met ervaren glaszetters en schilders.
  • 24-uurs glasservice.

Probleemstelling

Een verouderde ICT-omgeving en de wens om de twee bedrijven gescheiden van elkaar te laten functioneren heeft er toen beslissen om de gehele ICT-voorziening te herzien. Met de vernieuwingsslag zijn ten Hagen Woondecoratie & ten Hagen Schilderwerken weer voorzien van een hedendaagse ICT-omgeving voor de komende jaren.

Wat doet juict voor Ten hagen

Dit zegt Ten hagen over ons

Gedegen en betrouwbare partij. Na de overgang naar de nieuwe ICT-omgeving verloopt alles al een geruime tijd vlekkeloos. Bij kleine zaken wordt dit snel opgepakt en afgehandeld. Daarnaast heldere communicatie en wij kunnen focussen op onze eigen werkzaamheden. – Edwin ten Hagen

heldere communicatie en wij kunnen focussen op onze eigen werkzaamheden
Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto