Klantcase

SCHADENET KRAAIJVANGER & GELDER

Over SCHADENET KRAAIJVANGER & GELDER

Schadenet Kraaijvanger & Gelder zijn autoschadeherstel bedrijven met in totaal zes vestigingen. De bedrijven zijn lid van de autoschadeherstelketen Schadenet en beschikken over een grote mate van flexibiliteit en leveren kwalitatief hoogstaand vakwerk. Met professionele en vakkundige medewerkers zijn klanten ervan verzekerd dat zij weer snel op weg kunnen! 

  • 6 vestigingen in OostNederland
  • Altijd de beste prijs & afspraak = afspraak 
  • Snel weer onderweg & gegarandeerd in een keer goed

Probleemstelling

De ICT-omgeving van de Kraaijvanger Groep was dermate verouderd dat de keuze werd gemaakt om binnen afzienbare tijd over te stappen op een nieuwe ICT-omgeving. Daarbij hadden de Schadenet Gelder vestigingen in Arnhem en Nijmegen een eigen ICT-omgeving in gebruik. De wens was om de ICT-omgeving van de Kraaijvanger en Gelder vestigingen samen te voegen om een efficiëntieslag te maken door de systemen te delen. 

Wat doet JUICT voor SCHADENET KRAAIJVANGER & GELDER

Dit zegt SCHADENET KRAAIJVANGER & GELDER over ons

In het verleden hebben we bij ICT-dienstverleners veelal de ervaring gehad dat we niet gehoord werden en dat er niet adequaat op problemen werdt gereageerd. De overstap naar JUICT voelde dan ook als een warme deken, problemen worden vlot opgepakt en bij langer durende issues worden we periodiek over de voortgang geïnformeerd. De mentaliteit van JUICT is dan ook lekker Twents, gewoon doen wat je belooft. 

DE OVERSTAP NAAR JUICT VOELDE DAN OOK ALS EEN WARME DEKEN, PROBLEMEN WORDEN VLOT OPGEPAKT EN BIJ LANGER DURENDE ISSUES WORDEN WE PERIODIEK OVER DE VOORTGANG GEÏNFORMEERD
Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto