Klantcase

Dtch. Digitals

Over Dtch. Digitals

Dtch. Digitals is als online marketingbureau een gevestigde naam en daarbij ook één van de meest snelst groeiende van Nederland. Ruim 70 Digital Marketing Experts staan klaar voor bedrijven om meer winst, omzet, rendement en behoud van klanten te realiseren. Door de klant voorop te zetten en doelen te realiseren heeft het bedrijf de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt.

  • 75+ Digital Marketing Experts
  • 350+ nationale en internationale klanten
  • Fullservice digital marketingbureau

Probleemstelling

Een haperend lokaal netwerk en nog een tragere analoge internetlijn was de aanleiding tot het vernieuwen van het netwerk. Voor Digital Marketing Experts is het fundament namelijk een goed werkende en stabiele internetverbinding. Samen met Dtch. Digitals is het traject ingezet om de ICT-omgeving te gaan optimaliseren, startend bij de basis: het netwerk. Na het omzetten van het lokale netwerk is er bekeken hoe de beheersbaarheid en de security van de omgeving naar een hoger niveau getild kon worden. Dit resulteerde in een compleet nieuwe omgeving op basis van Microsoft 365 waarbij alle apparaten gekoppeld zijn in de Microsoft Public Cloud omgeving en vanuit hier beheerd kunnen worden.

Wat doet Juict voor Dtch. Digitals

Dit zegt Dtch. Digitals over ons

Doordat JUICT actief met ons mee heeft gedacht over de ideale oplossing voor ons vraagstuk en de invulling daarvan zijn zij van grote waarde van ons geweest. Mart en collega’s zijn met een degelijk onderbouwd advies gekomen. Hierbij is ook heel concreet gekeken naar de best mogelijke oplossing en de meest praktische. Er is dus niet alleen naar theoretische oplossingen gekeken, maar ook naar de haalbaarheid en dat heb ik als zeer prettig ervaren.

Het proces verliep zeer gestroomlijnd, er was sprake van goede communicatie en snelle actie. Juist met dit soort projecten is er, bij een onderneming als de onze, veel weerstand omdat je letterlijk mensen ‘van het werk’ afhoudt. Doordat er sprake was een duidelijke, concrete en vooraf gecommuniceerde planning hebben wij de impact voor onze mensen tot een minimum kunnen beperken én was het duidelijk wat er van ieder van ons verwacht werd. Al met al zeer tevreden over de begeleiding en uitvoering van dit traject door JUICT – Stefano Golia, (Managing Director Dtch. Digitals).

HET PROCES VERLIEP ZEER GESTROOMLIJND, ER WAS SPRAKE VAN GOEDE COMMUNICATIE EN SNELLE ACTIE
Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto