Klantcase

SUNCOM ENERGY

Over SUNCOM ENERGY

Suncom Energy is een jong en snelgroeiend bedrijf met als missie om de wereldwijde energievoorziening koolstofvrij te maken. Om dit te bereiken heeft Suncom een zeer efficiënte, kleinschalige CSP-technologie (Concentrated Solar Power) en betaalbare warmteopslag ontwikkeld. Samen zijn deze technologieën in staat om 24/7 schone warmte en elektriciteit te leveren. Suncom bestaat uit een jong en ambitieus team van ingenieurs die hun missie voor een duurzame toekomst willen volbrengen.

  • Eigen ontwikkelde technologie
  • Vrijwel alle gebruikte materialen zijn goed recyclebaar
  • Technologie kan warmte opwekken van 50 – 500˚C om bijvoorbeeld stallen, kassen, bakkerijen en fabrieken te verwarmen of van stoom te voorzien

Probleemstelling

Als start-up met een uniek product was Suncom Energy opzoek naar een betrouwbare ICT-partner met goede kennis van data-veiligheid. De ontwikkeling van het bedrijf was in volle gang en daarbij bestond de wens voor een schaalbare, betrouwbare en veilig ICT-omgeving. Aan de hand van de specifieke eisen en wensen op het gebied van beveiliging is er een omgeving gebouwd die mee kan schalen met de groeiende vraag van Suncom Energy.

Wat doet juict voor SUNCOM ENERGY

Dit zegt SUNCOM ENERGY over ons

Wij kwamen bij JUICT omdat data-veiligheid voor ons erg belangrijk is om ons intellectueel eigendom te beschermen. Na een oriënterend gesprek hebben zij hiervoor een goede, maar ook prettig werkbare oplossing voor ons opgezet en uitgedacht. Daarnaast denken ze periodiek proactief mee hoe de beveiliging nog verbeterd kan worden. Naast data-veiligheid verzorgen en onderhouden zij ook de werkplekken voor onze collega’s. Voor nieuwe collega’s is het bestellen en voorbereiden van nieuwe werkplekken altijd snel geregeld.

JUICT is een erg prettig bedrijf om mee samen te werken omdat er helder wordt gecommuniceerd en afspraken nagekomen worden. Dringende ICT-problemen worden snel opgelost doordat vrijwel altijd direct de telefoon wordt opgenomen, en anders er snel wordt teruggebeld. Daarnaast komen ze altijd terug op de wat meer diepgravende vragen. Niet goed werkende ICT wordt vaak gezien als ‘gedoe’, maar JUICT zorgt ervoor dat dit voor onze collega’s tot een minimum beperkt blijft. Kortom, wij zijn zeer tevreden met JUICT als partner. – Wout Gubbels (Technical Director Suncom Energy)

NIET GOED WERKENDE ICT WORDT VAAK GEZIEN ALS ‘GEDOE’, MAAR JUICT ZORGT ERVOOR DAT DIT VOOR ONZE COLLEGA’S TOT EEN MINIMUM BEPERKT BLIJFT
Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto