Klantcase

JBC SOLUTIONS

Over JBC SOLUTIONS

JBC Solutions levert een totaalpakket aan diverse chemische producten, van 10 ml verpakkingen tot bulkleveringen. JBC Solutions vertegenwoordigt diverse chemieproducenten, waardoor er een zeer breed scala aan producten aanwezig is tegen concurrerende prijzen. Daarnaast biedt JBC Solutions de unieke mogelijkheid om deze producten of klanteigen product(en) onder private label te verpakken. Dit kunnen zowel vloeibare als vast stoffen zijn.

  • Loonverpakker, distributeur en totaalleverancier van chemische producten
  • 37 jaar ervaring in chemie
  • 1300+ klanten die zijn geholpen

Probleemstelling

Zoekende naar een nieuwe ICT-dienstverlener kwam JBC Solutions bij JUICT uit. Bij de overname van de omgeving is de gehele ICT-infrastructuur nagekeken, nieuwe beveiliging functionaliteiten geïmplementeerd en is de bedrijfslocatie voorzien van een nieuw beheerd netwerk. Op deze wijze is de ICT van JBC Solutions gemoderniseerd, beter beveiligd en zo voorzien van een stabiele basis om elke dag goed en veilig te kunnen werken.

Wat doet JUICT voor JBC SOLUTIONS

Dit zegt JBC SOLUTIONS over ons

Bij de selectie van een nieuwe ICT-partij zijn wij in gesprek gekomen met Mart van JUICT, hij heeft onze situatie bekeken en hier een plan voor gemaakt. Hij gaf heel duidelijk aan hoe JUICT de overname en beheer ging uitvoeren en welke hardware-software hiervoor nodig was. Sinds de overgang naar JUICT hebben wij nagenoeg geen ICT problemen meer, eventuele zaken worden adequaat en snel opgepakt en opgelost. JUICT werkt proactief en informeert ons tijdig wanneer men risico’s of zaken signaleert die beter kunnen. Ook wordt er snel geschakeld wanneer er bijv. een nieuwe werkplek nodig is, dit is erg prettig bij een snelgroeiende organisatie als JBC Solutions. Wij zijn dan ook erg tevreden over onze samenwerking! – Michiel van Rutte, (bedrijfleider JBC Solutions) 

SINDS DE OVERGANG NAAR JUICT HEBBEN WIJ NAGENOEG GEEN ICT PROBLEMEN MEER, EVENTUELE ZAKEN WORDEN ADEQUAAT, SNEL OPGEPAKT EN OPGELOST.
Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto