ICT Groenlo

De partner voor ICT in Groenlo

ICT oplossingen voor bedrijven in Groenlo

Ook organisaties in Groenlo zijn afhankelijk van ICT en worden graag voorzien in haar ICT-behoeften. Elke organisaties wenst namelijk een sterk ICT-fundament om de primaire processen zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren. Bent u als organisatie gevestigd in Groenlo en wenst u een betrouwbare partner op het gebied van ICT? JUICT helpt u hier graag bij verder en zal haar locatie in Haaksbergen uw organisatie volledig kunnen ontzorgen van ICT. Volledig ontzorgen is daarbij ook wat wij het liefst doen. Wanneer wij alle ‘touwtjes’ in handen hebben zijn wij in staat om uw organisatie van de meest optimale systemen en service daaromheen te voorzien. Onze professionele systeembeheerders bieden uw bedrijf in Groenlo de oplossing op het gebied van Systeembeheer, Cloud, Security en VoIP. Denk hierbij aan het installeren van software tot het oplossen van netwerkproblemen.

Hiervoor moet je bij Juict zijn als ICT partner

 • Managed Services
 • Microsoft Office 365
 • Cloud Services
 • Netwerkinstallaties
 • Consultancy en projectmanagement
 • Hardware en software
 • Cybersecurity

Laat je ontzorgen van je ICT zaken in Groenlo

Met een diensten portfolio van moderne ICT-oplossingen is JUICT in staat om voor elk bedrijf een passende ICT-omgeving te bouwen (ook voor bedrijven in Groenlo) en te onderhouden. Veilige en betrouwbare technieken zijn daarbij de standaard aangezien het security aspect binnen de ICT als maar groter wordt. Ook de afhankelijkheid van een ICT-partner zien wij meer en meer toenemen en een bedrijf moet goed kunnen bouwen op haar partner. Wij als JUICT gaan hierin voor het totaal plaatje en bieden bedrijven de mogelijkheid om alle ICT-gerelateerde zaken bij een ICT bedrijf onder te brengen. Wel net zo makkelijk toch om één vast aanspreekpunt te hebben?

Met betrekking tot ICT helpen wij u graag verder op het gebied van:

 • Systeembeheer: denk hierbij aan de aanleg van een veilig en gesegmenteerd bedrijfsnetwerk, plaatsen van werkplekken, onderhoud van systemen op locatie etc.
 • Cloud: denk hierbij aan ‘de moderne werkplek’ op basis van Microsoft 365 met alle zaken inbegrepen (mail/bestanden in de Cloud, MFA, periodieke updates van systemen etc.) tot een volledig beheerde Azure Virtual Desktop (hierbij log je in op een bureaublad in de Cloud) omgeving.
 • Security: plaatsen en onderhouden van firewalls, inrichting van geavanceerde beleidsregels, implementatie van Multifactor Authenticatie en trainingen.
 • VoIP: telefoneren op basis van Voice over IP met zowel mogelijkheden voor vaste of mobiele telefonie (of gecombineerd).

Met de juiste samenstelling van onze oplossingen zullen wij ervoor zorgen dat uw systemen goed lopen en u zich geen zorgen (systemen worden continue gemonitord) hoeft te maken over de inrichting van uw ICT-omgeving.

Met onze Gratis Check op Locatie ontvang je een rapport met advies over de huidige situatie.

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Waarom kiezen bedrijven uit Groenlo voor JUICT?

Bedrijven in de regio kiezen voor JUICT omdat zij een lokale en betrokken ICT-partner wensen te hebben. Ook voor bedrijven in Groenlo is JUICT de vertrouwde ICT-partner en in staat om volledig te ontzorgen. Onze aanpak is altijd nuchter en concreet zoals dat hoort bij ons imago en zullen altijd gaan voor een passende oplossing met oog voor service. Eventueel interesse in één van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Indien u benieuwd bent naar hoe andere klanten ons ervaren verwijzen wij u graag naar onze case pagina. 

 • Nuchter en concrete aanpak
 • Innovatieve ICT oplossingen
 • Vaste ICT partner voor meer dan 230 organisaties
 • Service met een glimlach

ICT bedrijf in Groenlo nodig? Kies voor Juict!

Of het nu gaat om een systeembeheer, ICT-consultancy of een van de andere diensten die we aanbieden. Neem contact met ons op en vertel ons meer over uw vraagstuk.

 Heeft u nog vragen over de ICT mogelijkheden voor uw bedrijf? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Ook wanneer het om een noodgeval gaat en u acuut hulp heeft, wij staan graag voor u klaar.

 Bel ons via 053 7400 240, stuur een e-mail naar info@juict.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Ons team van specialisten staat voor u klaar om zo snel mogelijk uw vragen te beantwoorden. Wij zijn uw vertrouwde partner die weten hoe de digitale wereld van nu én morgen werkt.

”Juict heeft ons uitstekend geholpen met de ict van ons bedrijf. Het proces verliep zeer gestroomlijnd, er was sprake van goede communicatie en snelle actie”

— Stefano Golia, Team Nijhuis | Bekijk de case

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto