Klantcase

TIMMERFABRIEK NEEDE

Over TIMMERFABRIEK NEEDE

Timmerfabriek Neede dat is opgericht eind jaren ’70 is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met specialistische kennis en passie voor geveloplossingen in de bouw. Vakmensen staan dag in, dag uit klaar om continue op zoek te gaan om de producten te verbeteren. De manier van werken kenmerkt zich dan ook door gedrevenheid, duurzaamheid, klantgerichtheid en innovatief vermogen.

  • Productie van duurzame houten kozijnen, ramen, deuren en gevelelementen voor de zakelijke markt
  • Vooruitstrevend op het gebied van productieautomatisering
  • Oog voor milieu & haar omgeving

Probleemstelling

Met de visie om als een vooruitstrevende timmerfabriek te acteren zocht Timmerfabriek Neede naar een innovatieve ICT-dienstverlener. Daarbij waren zij zoekende naar een betrouwbaar fundament om de continuïteit van de ICT-voorzieningen te waarborgen. Aan de hand van de specifieke eisen en wensen zijn we samen aan bouwen aan de digitale toekomst van Timmerfabriek Neede.

Wat doet JUICT voor TIMMERFABRIEK NEEDE

Dit zegt TIMMERFABRIEK NEEDE over ons

JUICT is voor ons de partner die actief met ons meedenkt in ICT-oplossingen en ervoor zorgt dat ons ICT-platform modern en veilig blijft. – Michel Nijenhuis, (eigenaar)

JUICT IS VOOR ONS DE PARTNER DIE ACTIEF MET ONS MEEDENKT IN ICT-OPLOSSINGEN EN ERVOOR ZORGT DAT ONS ICT-PLATFORM MODERN EN VEILIG BLIJFT
Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto