ICT Achterhoek

De partner voor ICT in Achterhoek

ICT oplossingen op maat voor bedrijven in de Achterhoek

Informatietechnologie wordt belangrijker en belangrijker. Bedrijven in de achterhoek hebben hier uiteraard ook mee te maken en willen de ICT goed voor elkaar hebben. De complexiteit van de ICT-omgevingen neemt ook alleen maar toe en wij zien dat bedrijven daar in ontzorgd willen worden. ICT is immers tegenwoorden een voorwaarde voor de bedrijfsvoering om de eindklant op de juiste manier te kunnen bedienen. JUICT bedient vanuit Haaksbergen bedrijven in de achterhoek en fungeert hierin als volwaardig ICT-dienstverlener om de ICT-omgeving zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Bijvoorbeeld als ICT-partner voor bedrijven in Groenlo, Lichtenvoorde, Lochem of als dienstverlener voor bedrijven in Doetinchem en Winterswijk. Dit doen wij met veel plezier en met ons ervaren team bedienen we onderhand 250 bedrijven in het MKB, voornamelijk actief in de regio Oost-Nederland en waaronder dus Gelderland.

Hiervoor moet je bij Juict zijn als ICT partner

 • Managed Services
 • Microsoft Office 365
 • Cloud Services
 • Netwerkinstallaties
 • Consultancy en projectmanagement
 • Hardware en software
 • Cybersecurity

ICT voor bedrijven in de Achterhoek

JUICT neemt voor bedrijven in de achterhoek de zorgen uit handen op het gebied van ICT. Het brede scale aan diensten helpt daarbij om voor elke klant een passende oplossing te bieden. In de basis komt het uiteindelijk wel op dezelfde principes uit:

 • Stabiele netwerkomgeving: het netwerk moet een bedrijf in de achterhoek elke dag in staat stellen om goed te kunnen werken zonder verstoringen. Om dit op een veilig en stabiel te kunnen doen dient er gedacht te worden aan een aantal aspecten zoals firewall(s), switch(es) en Access Point(s). Daarbij is de inrichting, monitoring en beheer van deze apparatuur van essentieel belang om op langere termijn het netwerk stabiel en vooral veilig te houden.
 • Stabiele werkplek: een bedrijf zet de ICT-omgeving in om uiteindelijk het primaire proces uit te kunnen voeren. Het fungeert daarbij als een stuk gereedschap. Van essentieel belang is ook dat de werkplek stabiel en veilig werkt en dat deze is voorzien van de juiste toepassingen die aansluiten bij het betreffende bedrijf. Ook hier zijn weer tal van aspecten waaraan gedacht moet worden zoals de mailomgeving, bestandsopslag, beveiliging, back-up, encryptie, multifactor authenticatie, monitoring en beheer. Geen zorgen: wij als JUICT nemen dit allemaal graag voor u uit handen met onze robuuste diensten.
 • De juiste service & advies: het blijft techniek en er gaat ook wel eens een keer wat mis. De service is hierin vervolgens essentieel zodat zo snel als mogelijk het primaire bedrijfsproces weer hervat kan worden. Met onze supportdesk helpen we dagelijks medewerkers van onze eindklanten om snel weer aan het werk te kunnen met een glimlach. Daarnaast geven wij waar nodig of gewenst ons advies om ervoor te zorgen dat een bedrijf niet alleen vandaag maar ook morgen in staat is om prettig te kunnen werken.

Met onze Gratis Check op Locatie ontvang je een rapport met advies over de huidige situatie.

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

DE ICT-partner in de Achterhroek

Wanneer u opzoek bent naar een hoogwaardige, betrouwbare en innovatieve ICT-ondersteuning in de achterhoek. Dan is JUICT de aangewezen partij. Met een uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van ICT, op maat gemaakte diensten en een persoonlijke aanpak die gericht is op de behoeften van de eindklant, kunt u hierop vertrouwen. Wij zullen daarom er altijd voor zorgen dat u gebruikt kunt maken van uw werkplek met een glimlach!

 • Nuchter en concreet
 • Eén IT aanspreekpunt
 • Betrouwbare en veilige ICT oplossingen
 • Vaste ICT partner voor meer dan 250 organisaties

ICT bedrijf in de Achterhoek nodig? Kies voor Juict!

Of het nu gaat om een systeembeheer, ICT-consultancy of een van de andere diensten die we aanbieden. Neem contact met ons op en vertel ons meer over uw vraagstuk.

 Heeft u nog vragen over de ICT mogelijkheden voor uw bedrijf? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Ook wanneer het om een noodgeval gaat en u acuut hulp heeft, wij staan graag voor u klaar.

 Bel ons via 053 7400 240, stuur een e-mail naar info@juict.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Ons team van specialisten staat voor u klaar om zo snel mogelijk uw vragen te beantwoorden. Wij zijn uw vertrouwde partner die weten hoe de digitale wereld van nu én morgen werkt.

ICT Achterhoek

Onderstaand een aantal plaatsen in de Achterhoek waar wij al meer dan 8 jaar succesvol bedrijven helpen met het ontzorgen van ICT.

”Juict heeft ons uitstekend geholpen met de ict van ons bedrijf. Het proces verliep zeer gestroomlijnd, er was sprake van goede communicatie en snelle actie”

— Stefano Golia, Team Nijhuis | Bekijk de case

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto