ICT Gelderland

De partner voor ICT in Gelderland

ICT oplossingen op maat voor bedrijven in Gelderland

Voor iedere organisatie is het duidelijk dat informatietechnologie steeds belangrijker wordt. Bedrijven in Gelderland ondervinden dit uiteraard ook. De ICT-omgevingen breiden ook uit en de complexiteit neemt in sterke mate toe. Voorheen was ICT niet het meest belangrijke binnen een organisatie maar hier is al een geruime tijd geen sprake meer van. ICT is een middel dat ingezet wordt om het proces te optimaliseren. Het is voor iedere organisatie onderdeel geworden van de bedrijfsvoering en een voorwaarde om de eindklant goed van dienst te kunnen zijn. ICT-dienstverleners zoals JUICT die als ICT-bedrijven Gelderland opereren begrijpen dit als geen ander en zijn de organisaties in Gelderland graag van dienst op het gebied van ICT. Bijvoorbeeld als ICT-partner voor bedrijven in Groenlo, Lochem, Lichtenvoorde of als dienstverlener voor bedrijven in Winterswijk of Doetinchem

Organisaties willen graag terugvallen op het gebied van ICT op een partner die betrouwbaar is en ervoor zorgt dat zij zich kunnen richten op de core business. Voor bedrijven in Gelderland neemt JUICT graag de IT-zaken uit handen. Vanuit Haaksbergen bedient ons ervaren team onderhand 250 bedrijven in het MKB, voornamelijk actief in de regio Oost-Nederland en waaronder dus Gelderland.

Hiervoor moet je bij Juict zijn als ICT partner

 • Managed Services
 • Microsoft Office 365
 • Cloud Services
 • Netwerkinstallaties
 • Consultancy en projectmanagement
 • Hardware en software
 • Cybersecurity

ICT voor bedrijven in Gelderland

Voor bedrijven neem JUICT de zorgen uit handen. Met een breed scala aan diensten wordt er gezocht naar een passende oplossing voor de desbetreffende klant. Het komt voor ieder bedrijf uiteindelijk neer op de volgende zaken:

 • Stabiele netwerkomgeving: het netwerk moet een bedrijf in Gelderland elke dag in staat stellen om goed te kunnen werken zonder verstoringen. Om dit op een veilig en stabiel te kunnen doen dient er gedacht te worden aan een aantal aspecten zoals firewall(s), switch(es) en Access Point(s). Daarbij is de inrichting, monitoring en beheer van deze apparatuur van essentieel belang om op langere termijn het netwerk stabiel en vooral veilig te houden.
 • Stabiele werkplek: een bedrijf zet de ICT-omgeving in om uiteindelijk het primaire proces uit te kunnen voeren. Het fungeert daarbij als een stuk gereedschap. Van essentieel belang is ook dat de werkplek stabiel en veilig werkt en dat deze is voorzien van de juiste toepassingen die aansluiten bij het betreffende bedrijf. Ook hier zijn weer tal van aspecten waaraan gedacht moet worden zoals de mailomgeving, bestandsopslag, beveiliging, back-up, encryptie, multifactor authenticatie, monitoring en beheer. Geen zorgen: wij als JUICT nemen dit allemaal graag voor u uit handen met onze robuuste diensten.

De juiste service & advies: het blijft techniek en er gaat ook wel eens een keer wat mis. De service is hierin vervolgens essentieel zodat zo snel als mogelijk het primaire bedrijfsproces weer hervat kan worden. Met onze supportdesk helpen we dagelijks medewerkers van onze eindklanten om snel weer aan het werk te kunnen met een glimlach. Daarnaast geven wij waar nodig of gewenst ons advies om ervoor te zorgen dat een bedrijf niet alleen vandaag maar ook morgen in staat is om prettig te kunnen werken.

Met onze Gratis Check op Locatie ontvang je een rapport met advies over de huidige situatie.

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

DE ICT-partner in Gelderland

JUICT is de aangewezen partij als systeembeheerder of te wel ICT-partner in Gelderland. Wij bedienen +/- 250 bedrijven in het MKB met onze ICT-specialisten. Bent u dus opzoek als bedrijf in Gelderland naar een hoogwaardige, betrouwbare en innovatieve ICT-partner, dan is JUICT de beste keuze. Met een uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van ICT, op maat gemaakte diensten en een persoonlijke aanpak die gericht is op de behoeften van de eindklant, kunt u hierop vertrouwen. Wij bieden maatwerk ICT in de Achterhoek en omgeving.

 • Nuchter en concreet
 • Eén IT aanspreekpunt
 • Betrouwbare en veilige ICT oplossingen
 • Vaste ICT partner voor meer dan 250 organisaties

ICT bedrijf in Gelderland nodig? Kies voor Juict!

Of het nu gaat om een systeembeheer, ICT-consultancy of een van de andere diensten die we aanbieden. Neem contact met ons op en vertel ons meer over uw vraagstuk.

 Heeft u nog vragen over de ICT mogelijkheden voor uw bedrijf? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Ook wanneer het om een noodgeval gaat en u acuut hulp heeft, wij staan graag voor u klaar.

 Bel ons via 053 7400 240, stuur een e-mail naar info@juict.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Ons team van specialisten staat voor u klaar om zo snel mogelijk uw vragen te beantwoorden. Wij zijn uw vertrouwde partner die weten hoe de digitale wereld van nu én morgen werkt.

ICT Gelderland

Onderstaand een aantal plaatsen in Gelderland waar wij al meer dan 8 jaar succesvol bedrijven helpen met het ontzorgen van ICT.

”Juict heeft ons uitstekend geholpen met de ict van ons bedrijf. Het proces verliep zeer gestroomlijnd, er was sprake van goede communicatie en snelle actie”

— Stefano Golia, Team Nijhuis | Bekijk de case

Hulp op afstand
053 7400 240
Een vraag stellen

"*" geeft vereiste velden aan

Juict
anto